Οι Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΒΕΕ αποτελούνται από έναν όμιλο εταιρειών που δραστηριοποιούνται με ισχυρή παρουσία στον κλάδο της παραγωγής τσιπούρας και λαβρακίου απο το 1986.

Εκτός από ένα λαμπρό μέλλον, έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ιστορία του κλάδου για πάνω από 25 χρόνια.

Οι αρχές που διαμορφώνουν την ταυτότητα μας, αντικατοπτρίζονται σε κάθε μας δραστηριότητα και μας καθοδηγούν στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τους εργαζόμενους, τους πελάτες, τους συνεργάτες μας, το περιβάλλον.

Συνέπεια προς τον πελάτη
Εστιάζουμε στους πελάτες μας με ήθος. Αναγνωρίζουμε τις ανάγκες τους και προσπαθούμε να τις ικανοποιήσουμε με συνέπεια. Επιδίωξή μας είναι να δημιουργήσουμε μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης που να διέπονται από διάρκεια και σταθερότητα. Με συνεχή ενημέρωση προσπαθούμε να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας εισάγοντας νέες ιδέες στην αγορά. Η πείρα και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει στην πορεία μας, μας βοηθούν να δίνουμε επιτυχημένες λύσεις που ανταποκρίνονταιμε ευελιξία στις ανάγκες κάθε πελάτη που μας τιμά με την εμπιστοσύνη του. Για εμάς, η συνέπεια προς τους πελάτες, θεμελιώνει γερά το οικοδόμημα της αποστολής μας.

Σεβασμός στο περιβάλλον
Η σημασία που αποδίδουμε στην προστασία του περιβάλλοντος γαλουχεί τη συνείδησή μας σε ζητήματα διαχείρισης των φυσικών πόρων. Η ισορροπία των οικοσυστημάτων που εκτρέφονται τα προϊόντα μας, είναι η κύρια υποχρέωση που ορίζει τις δραστηριότητές μας. Επιδιώκουμε καθημερινά τη διαρκή βελτίωση της λειτουργίας των εγκαταστάσεων μας με τρόπο ασφαλή και φιλικό προς το περιβάλλον.

Διασφάλιση της ποιότητας
Λειτουργούμε σταθερά προσανατολισμένοι στην επίτευξη άριστου ποιοτικού αποτελέσματος. Έχοντας σαν κύριο μέλημά μας, τη βελτιστοποίηση και συνεχή εξέλιξη των μέσων παραγωγής, εφαρμόζουμε συστηματικούς ποιοτικούς ελέγχους σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων μας, με στόχο την παραγωγή και ανάπτυξη σταθερά ποιοτικών προϊόντων.

Ανάπτυξη του ανθρωπίνου δυναμικού
Αναγνωρίζοντας την συμβολή των εργαζομένων στην επιτυχημένη λειτουργία του Ομίλου, επιβραβεύουμε συστηματικά την προσπάθεια και τη συνέπειά τους παρέχοντας κίνητρα ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους και ευκαιρίες εξέλιξης μέσα στον Όμιλο.