Συσκευαστήρια

PACKING STATION 2

Θέση: Αταλάντη, Νομός Φθιώτιδας
Αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα συσκευαστήρια του κλάδου, τοποθετημένο σε θέση κλειδί, δίπλα στην εθνική οδό. Η υποδομή, ο εξοπλισμός αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό του, το καθιστούν σαν την πιο αποτελεσματική μονάδα συσκευασίας του Ομίλου.

Θέση: Άργος, Νομός Αργολίδας
Πρόκειται για εγκαταστάσεις τρίτων τις οποίες εκμισθώνει η Εταιρεία και χρησιμοποιεί ως συσκευαστήριο. Η θέση του συσκευαστηρίου σε μικρή απόσταση από τις μονάδες πάχυνσης της Πελοποννήσου, ελαχιστοποιούν το χρόνο που μεσολαβεί από την εξαλίευση στην συσκευασία και δίνουν στρατηγικό πλεονέκτημα στην παραγωγή αληθινά φρέσκου ψαριού.

Εταιρεία: ΑΣΤΕΡΙΑΣ ΑΕ
Θέση: Αστακός, Νομός Αιτωλοακαρνανίας

Θυγατρική εταιρεία του Ομίλου «Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες» είναι τοποθετημένη σε γεωγραφική θέση που διευκολύνει την πρόσβαση στις κοντινές αγορές της Μεσογείου. Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, εκτός από το συσκευαστήριο λειτουργεί και καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής λαυρακιού.

Εταιρεία: ΩΚΕΑΝΙΣ ΑΕ
Θέση: Γιάλτρα, Νομός Εύβοιας

Τοποθετημένη στον Ευβοϊκό Κόλπο, η θυγατρική αυτή εταιρεία, περιλαμβάνει στις εγκαταστάσεις της καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής τσιπούρας και λαυρακιού. Ταυτόχρονα διαθέτει σύγχρονο συσκευαστήριο, η μονάδα παράγει με την μέθοδο φασόν για λογαριασμό τρίτων.

INSIDE PACKING 2